VD-brev

2018-06-19

Full fart framåt - nya lanseringar, fler användare och sista stegen mot finansiell stabilitet

Under 2017 och in på 2018 har arbetet med besparingsprogram med bland annat en omfattande omorganisation genomförts. Under senare delen av 2017 och under 2018 kan vi se efterstravad resultatpåverkan och har sedan dess en väldigt tillfredställande kostnadsbas. Under 2018 är operativt och strategiskt fokus istället på att kraftfullt öka intäkter genom en större användarbas och fler intäktsströmmar.

2015-10-13

Bästa aktieägare, 
Jag heter  Peter Håkansson och började som VD för Wifog för snart ett år sedan. Det har varit en intensiv och stimulerande tid med stark förändring i fokus. Under året som gått har vi lagt en mycket bra bas för tillväxt i Sverige och expansion till andra marknader. Nu börjar en ny del i Wifogs resa och nu som ett noterat bolag på Nasdaq First North.

2015-06-16

Hej aktieägare, 

I dagarna får du som är aktieägare i Wifog AB ett brev med ett erbjudande från Forestlight Entertainment AB (publ) ("Forestlight Entertainment"). Erbjudandet innebär i korthet att Forestlight erbjuder sig att köpa dina Wifogaktier i utbyte mot aktier i Forestlight.

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via e-post.