Nyheter

Wifog ingår strategiskt samarbete med världens fjärde största mobiltillverkare Xiaomi genom svenska generalagenten East & West Distribution AB

Xiaomi är ett av världens snabbast växande hemelektronikföretag och trots att man ännu är nya i Sverige, tog man 2018 positionen som världens fjärde största mobiltelefontillverkare med en tillväxt på 32,2% och en marknadsandel på 8,7%. Detta på en marknad som samtidigt krympte med 4,9%. I Sverige är man idag marknadsledande med El-Scootern M365 och robotdammsugaren Roborock.

" För oss är det ett genombrott med ett samarbete med Xiaomi. De ligger i framkant när det gäller både kvalité och pris och är en perfekt partner för Wifog nu när vi äntligen tar steget och börjar erbjuda våra medlemmar fysiska produkter som en del av vår breddning av lojalitetsplattformen." säger Martin Litborn VD Wifog.

Samarbetet görs genom Xiaomis svenska generalagent East & West Distribution AB och innebär utöver att Wifog kommer att erbjuda Xiaomis produkter i bolagets lojalitetsplattform även att Wifog genom sina kanaler ska öka varumärkeskännedomen för Xiaomis produkter inom mobiltelefoner, smarta hem, elektroniska scootrar m.m.

"Wifog och Xiaomi passar varandra perfekt. Det ligger i både Wifogs och Xiaomis affärsmodell att bygga en stark lojalitet med kunderna både genom konkurrenskraftiga produkter samt produkternas ekosystem." säger Krister Sundquist VD East & West Distribution.

Wifog kommer inom kort lansera de första smartphone-produkterna från Xiaomis Mi och Redmi serie och därefter takta upp för att inom kort erbjuda Xiaomis hela utbud till medlemmarna under våren.

Stockholm 2019-02-11

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Litborn, VD Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifog är en lojalitetsaktör som ger sina medlemmar möjligheten att genom aktivitet och aktiva val ta del av sitt konsumentvärde genom Wifogs poängsystem. Bolaget utvecklar hela tiden möjligheterna för medlemmarna att samla poäng och även möjligheter att använda dem. Plattformen är uppbyggd så relevanta nyckeltal kan drivas genom en incitamentsmodell i poängsystemet. Nyckeln i Wifogs plattform är att aggregera så stor användarbas som möjligt för att transformera marknadskraften i användarbasen och konvertera detta till konsumentvärde för användarna. Wifog skapar direkta och synliga värden för konsumenter och värden för företag och organisationer genom ökat kundengagemang, aktivitet och lojalitet.
Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, ca@mangold.se, www.mangold.se.

Kort information om East & West Distribution AB
East & West Distribution AB är den Officiella Distributören av Xiaomi produkter i Sverige och parallellt med distribution av Xiaomi till återförsäljare och logistikpartner driver man även webshoppen www.mistore.se. Mistore.se har under flera års tid varit officiell återförsäljare åt Xiaomi och 2018 tecknades ett avtal om distributionsrättigheterna för Xiaomi vilket innebär att bolaget blivit Xiaomis representanter i regionen och säljer produkter till återförsäljare och operatörer.

Filer för nedladdning
2019-08-30
Regulatorisk

KVARTAL 2, 2019

 • Nettoomsättningen under kvartalet uppgick till 1 456 KSEK (2 298 KSEK)
 • Resultatet före avskrivningar (EBITDA) blev under kvartalet -1 086 KSEK (-2 827 KSEK)
 • Rörelseresultatet (EBIT) blev -1 595 KSEK under kvartalet (-3 229 KSEK)
 • Wifog Holding AB (publ) säkrar lånefacilitet från City Capital Partners AB om 3 miljoner kronor varav 1,15 MSEK har nyttjats under perioden
 • Wifog lanserar app med nya leverantörer av rörligt annonsmaterial

HALVÅR 1, 2019

 • Nettoomsättningen uppgick för första halvåret till 2 402 KSEK (3 977 KSEK)
 • Resultatet före avskrivningar (EBITDA) uppgick för första halvåret till -2 926 KSEK (-4 881 KSEK)
 • Rörelseresultatet (EBIT) uppgick för första halvåret till -3 883 KSEK (-5 684 KSEK)
 • Avtal om ägarspridning med Dividend Sweden AB
 • Styrelsen beslutade om en företrädesemission på totalt 20,7 MSEK med en överteckningsoption på ytterligare 6,4 MSEK. Emissionen tecknas till 108,5% motsvarande 22,5 MSEK.
 • Wifog ingår strategiskt samarbete med världens fjärde största mobiltillverkare Xiaomi genom svenska generalagenten East & West Distribution AB
2019-07-22
Regulatorisk

Aktieägarna i Wifog Holding AB (publ), org.nr 556668-3933, kallas härmed till extra bolagsstämma den 5 augusti, kl. 12.00 på No 18 på Centralplan 15, Stockholm.

2019-07-01
Regulatorisk

Wifog Holding AB (publ)s årsstämma hölls fredagen den 28 juni 2019 i no18s lokaler på Centralplan 15 i Stockholm.

1
2
...
17
>>

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via e-post.